Foto: Inquam Photos / George Calin

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat la finalul ședinței de miercuri a Comitetului Executiv Naţional al partidului că în mandatul său nimeni nu va fi exlus din partid, ci se va încerca readucerea în PSD a unor persoane. Președintele interimar al PSD confirmă astfel previziunile Universul.net, conform cărora social-democrații „se apropie cu pași repezi de un nou CEx sau chiar BPN menite să pregătească terenul pentru reprimirea în partid a garniturii de lideri care se refugiaseră în Pro România, e vorba de Mihai Tudose, Adrian Țuțuianu și Adrian Neacșu, în epoca Dragnea”.

Pe pagina de Facebook Universul.net găsiți cele mai importante știri ale momentului, opinii și analize. Dați-ne LIKE!

În perioada în care voi fi eu preşedinte interimar, nimeni nu va fi exclus din partid. Din contră, am declarat că aş vrea să-i aducem înapoi pe unii dintre cei care au fost excluşi”, a declarat miercuri Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă printre cei vizaţi se află şi fostul premier Mihai Tudose, Ciolacu a răspuns: „Mihai Tudose nu a fost exclus. Au fost excluşi Marian Neacşu, Sorin Grindeanu, Adrian Ţuţuianu”.

Marcel Ciolacu a respins ideea revenirii lui Victor Ponta în PSD: „Victor Ponta e lider al altei formaţiuni politice”.

De altfel, luni dimineață, primul pas semnificativ în această direcție a fost făcut de fostul premier Mihai Tudose, care și-a anunțat, pe Facebook, demisia din formațiunea condusă de Victor Ponta. Relația dintre cei doi s-a degradat dramatic în ultimele luni și ireversibil începând cu momentul moțiunii de cenzură.

Ruptura oficializată de Tudose a fost precedată de o serie de atacuri reciproce pe care acesta din urmă și Victor Ponta și le-au adus.

Potrivit surselor Universul.net, reapariția în PSD a tripletei Tudose-Țuțuianu-Neacșu nu presupune, cel puțin nu într-o primă fază, și alocarea unor funcții de conducere pentru aceștia, cum ar fi șefia unor filiale. Acesta e un subiect însă care poate fi tranșat ulterior.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here