Marina Voica, operată pe cord la o clinică din Braşov

După ce mai multe clinici din ţară au refuzat să-şi asume riscul din cauza vârstei înaintate a artistei, Marina Voica a fost operată cu succes pe cord la o clinică privată din Braşov. Cântăreaţa aşteaptă acum să treacă perioada de convalescenţă ca să poată reveni la o  viaţă normală, scrie Adevărul.

Artista, în vârstă de 84 de ani, avea leziuni severe la două dintre valvele inimii, iar viaţa îi era pusă în pericol.  Mai multe clinici din ţară s-au temut să facă o operaţie atât de dificilă, în cazul unei octogenare, dar specialiştii de la Braşov, ajutaţi de colegi de-ai lor din Bucureşti, au reușit să-i salveze viaţa cântăreţei.

Potrivit medicilor braşoveni, intervenţia deosebit de riscantă a fost salvatoare.

După operație, Marina Voica a spus că se simte bine, este plină de optimism şi dorinţa de viaţă și că a fost impresionată de echipa de la Braşov. „Este greu să vorbeşti despre o mare minune care s-a întâmplat aici: o operaţie pe inimă foarte grea, la o femeie de 84 de ani. Nu mă condamnaţi că vreau să trăiesc! Echipa spitalului şi doctorul Zoltan Galajda au făcut o operă de artă pe inima mea. N-am cuvinte, adevărată artă. S-au purtat excepţional, cu profesionalism şi răbdare. Eu am încercat să nu creez dificultăţi. A fost greu. Nu sunt încă restabilită complet, dar o să încep încet, încet. Sper să mă refac cât mai repede. Mulţumesc echipei care a făcut din inima mea una aproape nouă. O operaţie extraordinară„, a spus artista, la externarea din spital.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here