Meteo: România, ţinta unui ciclon. Zone care vor fi cele mai afectate

Sursa: Pixabay
Directorul ANM, Elena Mateescu, a explicat, la Antena 3, că în România sunt aşteptate, pentru zilele următoare, fenomenele meteo extreme, inclusiv apariţia unui ciclon care se va forma în Marea Neagră şi care va ajunge şi în România.
„Da, este posibil ca în continuare în jumătatea estică şi mai ales partea de sud-est a ţării, mă refer la partea de est a Munteniei, Dobrogea, sudul Moldovei să fie cele mai afectate mai ales începând de joi noaptea şi pe parcursul zilei de vineri de cantităţi de precipitaţii mai importante şi să discutăm pe parcursul perioadei cu precipitaţii care să depăşească în continuare la nivel local 30-50 l/mp şi de intensificări ale vântului pe perioada ploilor cu viteză de 45-50 km/h, să vorbim de vijelii şi izolat căderi de grindină”, a declarat Elena Mateescu, directorul ANM, citată şi de Adevărul.

1 COMENTARIU

  1. oare de ce e blestemata tara asta de o loveste numai nenorociri !!!…incepand cu guvernul meu….pandemie,….,uragane..cicloane..cretini…infractori…curve…se adevereste ca e groapa de gunoi a europei…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here