Momentele de groază trăite de soția șoferului de TIR omorât într-o parcare din Franța: „L-am văzut cum venea plin de sânge pe lângă remorcă”

Facebook/ Ilie Matei-„Omul șoselelor”

Soția șoferului român omorât într-o parcare din Franța în urmă cu două săptămâni povestește clipele de groază pe care le-a trăit în noaptea în care au fost atacați, transmite Digi24

În urmă cu două săptămâni, un șofer român de TIR a fost înjunghiat mortal de un atacator necunoscut într-o parcare de la marginea unei autostrăzi din nordul Franței, nu foarte departe de Calais. Bărbatul, care se afla în cursă cu soția lui, tot șofer profesionist, a coborât să verifice camionul noaptea în jurul orei 1.

Liliana Condurache, soția șoferului ucis: „Am deschis ușa pe partea șoferului și deja l-am văzut cum venea plin de sânge pe lângă remorcă. 

M-am dat jos din cabină, și am început să bat cu pumnii în toate camioanele ce erau acolo. Am zis că totuși poate cineva vorbește franceze și mă uitam la matricolă să văd poate e vreunul număr de Franța”.

Soția șoferului vorbește despre clipele de groază pe care le-a trăit atunci: nu știa limba pentru a suna la 112 și a coborât să ceară ajutor.

De teamă, niciun șofer de TIR nu a deschis cabina pentru a o asculta pe femeie.

Nici până acum nu se știe cine e vinovat de moartea soțului ei. Șofer profesionist la rândul ei, femeia spune că îi este frică să își reia munca din cauza pericolelor din parcările franțuzești unde transportatorii sunt obligați să se odihnească. 

Articolul integral – AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here