Moțiunea de cenzură scârțâie. PSD pierde și votul deputatului „Mitralieră”

PSD mai pierde un vot la moțiune, după cel al senatoarei Carmen Dan. Este vorba despre deputatul Cătălin Rădulescu, supranumit „Mitralieră”, care se află internat în spital.

Deputatul PSD, Cătălin Rădulescu, a confirmat pentru Digi24.ro că este internat în spital și că va lipsi de la vot. Surse din PSD susțin însă că Rădulescu ar fi fost contactat de liberali, care i-au promis un loc pe liste, dacă lipsește la vot.

Un alt parlamentar PSD care va lipsi luni la vot este deputatul PSD de Arad, Adrian Todor care a fost trimis în carantină 14 zile, fiind contact al unei persoane confirmate cu coronavirus.

Fostul ministru de Interne Carmen Dan a anunţat luni că nu va putea fi prezentă luni în Parlament, la dezbaterea şi votul asupra moţiunii de cenzură, pentru că mama sa este bolnavă de COVID-19, iar ea este în autoizolare, deşi testul său a fost negativ.

În acest moment, conform ultimelor calcule, cu absența celor doi parlamentari, PSD și celelalte partide care susțin moțiunea nu au suficiente voturi pentru a demite Guvernul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here