Foto: INQUAM/Virgil Simionescu

Fostul ministru al Sănătății Nelu Tătaru a comentat la Digi24 carantina impusă în unele localități sau județe. Tătaru este de părere că restricțiile ar trebui impuse după anumite studii, și fiecare zonă ar trebui analizată în parte. ”Auzeam declarații la Ministerul Sănătății că sunt județe în care nu știm ce se întâmplă. E grav!”, a afirmat Tătaru.

Nelu Tătaru: Degeaba închid sau carantinez un oraș dacă în interior nu verific dacă sunt respectate niște reguli, și aceste reguli aduc după ele și o scădere a numărului de cazuri, tocmai prin scăderea transmiterii în comunitate.

Sunt anumite studii – care erau făcute, cel puțin anul trecut – în care vedeam ce însemnau evenimentele private, ce însemnau locurile de muncă, ce însemna transportul în comun, ce însemna mobilitatea pentru școală.

Toate aceste lucruri, analizate pentru fiecare localitate în parte, dădeau și măsura restricțiilor impuse. Cred că aici ar trebui să revenim, să analizăm fiecare loc în parte.

Spunea undeva, cred că la o televiziune, săptămâna trecută, în care citeam pe burtieră – niște declarații la Ministerul Sănătății – că sunt județe în care nu știm ce se întâmplă. E grav! Coborâm în teren, mergem în județul acela și vedem ce se întâmplă”, a comentat Nelu Tătaru.

1 COMENTARIU

  1. Asta simt si eu ,de cand vedeta filmului de Oscar,”Colectiv” a ajuns repede in scaunul de ministru,dupa ce a fugit de raspundere de la primaria capitalei!Ar trebui sa-si asume o parte buna din greselile pe care le-a facut ,prin incompetenta crasa,mediocritatea sa deja e jenanta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here