O bunică și nepoata ei, suspecte de COVID-19, plimbate între spitalele din București și apoi trimise acasă întrucât ”nu se mai fac teste”

O femeie a fost internată cu coronavirus la spitalul ”Victor Babeș” din București, iar fiica și mama ei, suspecte de infectare cu COVID-19, au fost plimbate între spitale și apoi trimise acasă pe motiv că nu se mai fac teste. Managerul Institutului „Victor Babeș” a declarat că va face luni o anchetă, informează Hotnews.ro.

După ce sursa citată a publicat povestea, cei trei membri au familiei, adică soțul, fiica și mama femeii, au fost introduși pe lista de recoltare de astăzi.

În urmă cu puțin timp au ajuns la Victor Babeș și s-a început efectuarea testelor. Între timp, soțul femeii pare a avea și el primele simptome. Urmează să fie internat și el. Toți patru vor fi împreună în același salon.

Femeia de 44 de ani a început să se simtă rău la mijlocul săptămânii, a fost testată pozitiv pentru coronavirus și a fost internată la „Victor Babeș”. Aici i s-a spus că tot acolo vor fi internați și ceilalți membri ai familiei dacă se vor simți rău.

Potrivit sursei citate, fiica și mama au început să se simtă rău, au chemat ambulanța și au fost duse Spitalul Clinic de Copii Doctor Victor Gomoiu. Pentru că li s-a comunicat că aco va fi primită doar fetița, bunica nu a vrut să o lase singură și au dorit să meargă la „Victor Babeș”. Aici, însă, li s-a spus că nu se mai fac teste și au fost trimise acasă.

Duminică dimineața, au tot încearcat să sune la un număr de telefon care le-a fost comunicat, dar nu le-a răspuns nimeni.

Managerul Institutului, Emilian Imbri, a declarat duminică pentru Hotnews că va face luni o anchetă internă în spital pentru a vedea de ce nu s-a făcut anchetă epidemiologică și de ce nu au fost testate rudele femeii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here