După ce, în iunie 2020, o femeie în vârstă de 53 de ani, din Florida, a tuşit intenţionat în faţa unei cliente, într-un magazin, a fost condamnată la 30 de zile de închisoare. Scena s-a petrecut în timpul unei dispute pe tema purtării măştii de protecţie în spaţiile închise, scrie adevarul.ro.

Un martor a declarat în instanţă că a filmat cu telefonul scandalul pe care Debra Hunter din Florida l-a făcut timp de 15 minute cu angajaţii magazinului. Când a văzut că este înregistrată, Debra Hunter a tuşit intenţionat în direcţia femeii care o filma.

Pentru acest lucru, martorul a dat-o în judecată, arătând în instanţă că suferise cu 10 luni în urmă o intervenţie chirurgicală pentru a elimina o tumoare pe creier şi că era încă în curs de tratament. Prin urmare, actul de a tuşi în faţa ei, în condiţii de pandemie, a fost ”unul calculat, pentru a mă ataca în punctul meu cel mai slab fizic şi psihologic”, potrivit nytimes.com.

În faţa instanţei, Debra Hunter a spus că se simte vinovată de felul în care a reacţionat, arătând că din această cauză, toţi cei trei copiii ai ei şi-au pierdut prietenii, iar în comunitate a ajuns să nu fie văzută bine.

Ea a mai spus că cei trei copii ai ei au fost foarte afectaţi de sutele de mesaje de ameninţare, venite atât prin apeluri telefonice cât şi pe reţelele sociale şi chiar prin scrisori trimise la ei acasă, după ce filmarea din magazin s-a viralizat. Pe lângă 30 de zile de închisoare, Debra Hunter a fost condamnată la şase luni de probă şi a fost obligată să plătească o amendă de 500 de dolari. Judecătoarea Ruth i-a cerut, de asemenea, să urmeze cursuri de gestionare a furiei şi să facă o evaluare a sănătăţii mintale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here