O femeie infectată cu Covid-19 a ascuns boala și astfel și-a omorât toată familia

Pentru că și-a ascuns infecția cu Covid-19, o femeie de 36 de ani, din Venezuela şi-a infectat toată familia. Într-un final, au murit cu toţii: ea, soţul şi trei copii minori, informează adevarul.ro.

Verónica García Fuentes, de 36 de ani, s-a simţit rău în a doua săptămână a lunii decembrie, având febră şi o stare generală proastă. Şi-a făcut un test PCR care a avut rezultat pozitiv, însă a ascuns acest lucru familiei.

Deşi a încercat să-i protejeze şi să stea la distanţă de ei, i-a îmbolnăvit pe toţi cei din casă: pe soţ şi pe cei trei copii: unul de 17 ani şi doi gemeni în vârstă de patru ani, potrivit Digi24.

În ianuarie, femeia a făcut pneumonie, iar cu această ocazie a fost testată şi restul familiei, cu toţii fiind pozitivi. La 14 ianuarie, femeia a fost internată în spital, iar după două zile a fost internat şi soţul ei, care între timp a început să se simtă rău. O săptămână mai târziu, amândoi au murit. Starea de sănătate a celor trei copii s-a deteriorat, iar pe 27 ianuarie toţi trei au murit, la 42 de zile după ce Verónica a primit confirmarea că are Covid-19, conform El Mundo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here