O întâlnire prin intermediul unei aplicații mobile s-a încheiat cu o crimă și un incendiu uriaș care s-a soldat cu victime

Pe 16 august 2020, Priscilla Castro, o tânără de 32 de ani din Vallejo, California, s-a dus într-o localitate din apropiere pentru o primă întâlnire cu un bărbat pe care l-a întâlnit prin intermediul unei aplicații matrimoniale.

Nu a mai fost văzută niciodată. Acum, anchetatorii suspectează că această întâlnire a dus la o crimă, o incendiere care să acopere fapta, dar care a mai luat două vieți, relatează Digi24 care citează ABC News.

Familia tinerei a dat-o dispărută după două zile, spune poliția. Mașina ei a fost găsită abandonată în Vacaville pe 18 august, iar trupul ei carbonizat a fost descoperit în zona Stebbins-Cold Canyon, aflată în apropiere.

Victor Serriteno, 29 de ani, cel cu care se întâlnise femeia, a fost arestat pentru uciderea ei în septembrie și se află după gratii în momentul de față.

Cauza decesului lui Castro nu a fost dezvăluită, fiind un element cheie al anchetei, au spus polițiștii.

Însă pe data de 18 august 2020, a izbucnit un incendiu la un complex de locuințe aflat destul de aproape de locul în care a fost găsit corpul tinerei. În urma incendiului, două persoane au fost găsite moarte în casele lor: Douglas Mai, 82 de ani, și Leon „James” Bone, de 64 de ani, a declarat șeriful.

Abia acum acest dezastru a fost catalogat drept incendiere, iar anchetatorii cred că „Serriteno a aprins în mod deliberat focul în încercarea de a-și ascunde crima”.

Incendiul a dus la pagube majore, pentru că a contribuit la amplificarea unor incendii de vegetație izbucnite anul trecut în California, care au afectat arii extinse.

Incendiul a avut efecte devastatoare asupra atâtor oameni din comunitatea noastră”, a declarat procurorul șef din Solano, Krishna Abrams, într-o conferință de presă.

Flăcările au cuprins peste 140.000 de hectare din Napa, Sonoma, Lake, Yolo și Solano și au fost stinse în octombrie. În această perioadă au murit 6 persoane, alte 5 au fost rănite și sute de locuințe au fost afectate. La momentul respectiv, a fost considerat al patrulea cel mai mare incendiu din istoria Californiei.

Miercuri, Serriteno a fost pus sub acuzare pentru incendiere și alte crime.

O audiere preliminară a fost stabilită pentru data de 17 mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here