O nouă umilință pentru gravida din Buzău pusă de medici „să stea în fund pe scaun și să țopăie”

O femeie care i-a reclamat pe medicii de la Spitalul din Buzău că nu i-au dat niciun tratament pentru durerile insuportabile pe care le avea și că au pus-o să țopăie pe scaun ca să vadă dacă are o sarcină extrauterină a fost anunțată de conducerea unității sanitare că ea este cea vinovată de nerespectarea protocoalelor. De fapt, femeia avea o sarcină extrauterină, fapt care a fost constatat ulterior la o clinică privată unde ea a mers, relatează Digi24.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Buzău a anunțat-o pe femeia de 32 de ani că ancheta internă demarată după ce i-a reclamat pe medici că nu au tratat-o corespunzător a scos la iveală că procedurile medicale au fost respectate, iar ea e cea care a greșit și nu a respectat protocoalele.

În urmă cu două săptămâni, femeia a fost nevoită să meargă la un spital privat pentru a afla care sunt cauzele durerilor insuportabile, după ce medicii de la unitatea medicală de stat nu i-au dat niciun tratament și nu i-au pus niciun diagnostic.

Pacienta de 32 de ani: „Dezamăgitor și sfidător. Nu au răspuns la tot ceea ce le-am solicitat, pentru că reclamația pe care am transmis-o ataca mai multe puncte. Adică, reclamam faptul că am plecat fără un tratament, că am plecat foarte târziu fără nicio concluzie și cu dureri, și faptul că m-au trimis la București pentru că ei au zis că n-au aparatură. Răspunsul pe care l-am primit a atins un singur punct și anume că eu n-am primit actele”.

Managerul Spitalului Județean de Urgență Buzău spune că în cazul pacientei au fost respectate toate procedurile.

Articolul integral –  .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here