O pisică din Turcia a ajuns vedetă după ce și-a dus puii bolnavi la un cabinet medical

O pisică din Turcia a ajuns vedetă pe internet după ce și-a dus puii bolnavi la o clinică medicală umană, scrie Daily Sabah, citat de Digi24. Puii au primit tratament, apoi au fost oferiți spre adopție.

Angajații unei clinici medicale din orașul Karabağlar, districtul Izmir, au fost surprinși când au văzut cum pisica a intrat pe ușă cărând un pui. 

A doua zi pisica a apărut din nou, cu un alt pui. Medicii au descoperit ambii pisoi aveau o infecție la ochi. După ce au primit îngrijiri, au fost predați unui cabinet veterinar al municipalității, unde au continuat tratamentul și s-au recuperat. Puii și mama lor au fost oferiți apoi spre adopție.

„Cunoșteam pisica. Era o pisică fără stăpân din zonă, îi mai dădeam mâncare și apă. Nu știam că avea pui”, au spus reprezentanții clinicii medicale.

Ei au povestit că la un moment dat au remarcat că pisica mieuna mereu când ieșeau să primeacă pacienți. Apoi s-au uitat la puii ei și văzut că au ceva la ochi.

„Le-am dat un tratament și au început să deschidă ochii, iar apoi i-am dus la un cabinet veterinar. A fost prima dată când pisica a intrat în clinica noastră și a fost foarte emoționant pentru noi”, au mai spus reprezentanții clinicii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here