„Palmaresul” unei învățătoare dependente de jocuri de noroc: jucărie furată din magazin şi 2.000 euro împrumutaţi de la părinţi

O învăţătoare din judeţul Vâlcea a fost recunoscută, după publicarea mai multor imagini pe reţelele de socializare, ca fiind ea femeia care sustrage o jucărie dintr-un magazin din Rânicu Vâlcea, transmite Digi24.

Potrivit sursei citate, persoana în cauză este învăţătoare la o clasă a IV-a, iar unii dintre părinţii copiilor i-au spus directorului şcolii că o împrumutaseră cu cel puţin 2.000 de euro. Banii, au aflat aceştia, ar fi fost însă pierduţi la jocuri de noroc.

Digi24 citează spusele unei mămici, Ana Ivănescu: “Sunt mulţi părinţi care nu vor să spună, dar mulţi o să spunem. Am convins un tătic care a dat 1.000 de euro”.

Dependenţa învăţătoarei de jocurile de noroc era cunoscută în şcoală de patru ani, iar în comisia de disciplină a fost convocată de patru ori, pentru absențe de la ore, limbaj nepotrivit la adresa elevilor și furtul banilor din fondul pentru manuale auxilare.

“Niciunul dintre părinţi nu avea curajul să vină să depună o plângere în care să spună ce se întâmplă. Şi în condiţiile acestea, doar pe vorbe nu puteam să facem nici măcar o anchetă sau să luăm măsuri disciplinare destul de puternice. Urmarea va fi clar desfacerea contractului de muncă cu nişte articole care nu o să îi facă cinste niciodată”, a declarat directorul Şcolii nr. 13, Ion Gheorghinaru.

Cotactată de Digi24, învăţătoarea nu a răspuns acuzațiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here