Parizer pentru copii, retras de la vânzare. Cumpărătorii sunt sfătuiți să-l arunce sau să-l returneze

Parizer pentru copii, retras de la vânzare în urma unor suspiciuni că ar putea fi contaminat cu metale grele. Produsul a fost retras de la raft, iar persoanele care l-au cumpărat sunt sfătuite să îl arunce sau să îl returneze, transmite Digi24

Este vorba de două sortimente, ambele ale aceluiași producător. Unul din carne de porc, iar al doilea din carne de pasăre. Retragerea s-a făcut la sesizarea companiei producătoare, care a descoperit că în urma controalelor de siguranță efectuate, există riscul ca unele produse să conțină cantități de praf de metal. Acesta ar fi ajuns în produse în urma unei defecțiuni la un utilaj din linia de producție.

Loturile retrase sunt ale produselor Martinel Mortadella din carne de porc de 90 de grame, care au termen de valabilitate până la data de 05.07.2021 inclusiv, și Martinel Mortadella din carne de pasăre, de 90 de grame.

Toate produsele erau pe piață, cu termenul de valabilitate până la 01.07.2021 inclusiv.

Clienții pot returna produsele în magazinele de unde le-au cumpărat și pot primi banii înapoi, chiar și fără prezentarea bonului de la casă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here