Pentagonul, în stare de alertă în urma unui incident cu focuri de armă din apropiere

Sursa foto: Wikipedia

Pentagonul a fost în alertă maximă marți din cauza unui incident cu focuri de armă care a avut loc în zona stației de metrou din apropiere, potrivit serviciilor de securitate ale Departamentului Apărării al SUA, relatează AFP.

Clădirea Pentagonului a fost închisă, iar angajaților li s-a spus prin difuzor să rămână în interior.

„Pentagonul este în prezent în alertă maximă din cauza unui incident la stația de tranzit”, au scris pe Twitter Forțele Armate ale SUA. „Facem apel la public pentru a evita zona.”
Postul de televiziune local WUSA a difuzat marți imagini cu mai multe ambulanțe și vehicule de poliție chiar în fața Pentagonului.

Pentagonul a redeschis accesul, la mai mult de o oră după ce alerta provocată de incidentul cu împuşcături în faţa uneia dintre intrările la staţiile de metrou și de autobuz.

Un ofițer de poliție a fost împușcat în timpul incidentului de la Pentagon, informează CNN, citând două surse din cadrul feorțelor de securitate, potrivit Digi24. Nu se cunoaște care este starea ofițerului.

Departamentul de Pompieri Arlington a anunțat pe Twitter că a înregistrat „mai multe victime” în timpul unui „incident violent” în zona Pentagonului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here