Piedone, după publicarea stenogramelor: Edilul spune că a cerut în glumă „jumate de stație la Izvor”

Cristian Popescu Piedone Colectiv
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Cristian Popescu Piedone a transmis, în urma publicării stenogramelor DNA, că i-a cerut „în glumă” lui Ion Rădoi „jumate de stație la Izvor”. Edilul Sectorului 5 susține că a emis încă din 11 iunie autorizația de demolare pentru chioșcurile pentru stațiile de metrou din sector și că a respectat legea.

„Am făcut un spirit de glumă în stilul meu caracteristic. Cum să zic, și la telefon, să mi se dea jumătate de stație, păi ce, am înnebunit? Fiecare e pe lege, eu am spus în convorbire că sunt pe lege. Una a fost la telefon, alta sunt documentele. Am zis-o într-un spirit de glumă. Hai să fim serioși, am aproape 28 de ani în administrație, nu pot face asemenea greșeli elementare. Am glumit, da, una a fost vorba, alta actele derulate conform legii”, susține primarul Sectorului 5, într-un răspuns pentru Digi24.

Stenograme consultate de G4Media.ro din ordonanţa DNA de inculpare a liderului de sindicat de la metrou, Ion Rădoi, arată că primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, ar fi întârziat în mod intenţionat să demoleze chioşcurile ilegale de la metrou de pe raza Sectorului 5.

STENOGRAME | Piedone, către Rădoi: După ce o să învii, îmi dai şi mie o jumate de staţie la Izvor? / O juma de staţie întreagă îţi dau!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here