Prinţul Emanuel de Liechtenstein: Nu l-am împuşcat eu pe ursul Arthur. Am dovezi

Într-o scrisoare publicată de Kronen Zeitung, prinţul Emanuel a reacţionat personal pentru prima dată: “După ce un urs a atacat mai multe aşezări, autorităţile române l-au declarat periculos şi au permis împuşcarea sa. Mi-am procurat o autorizaţie legală de la forurile competente”, scrie adevarul.ro.

“Am ucis animalul problemă la 250 de metri de casele dintr-un sat”, se mai arată în scrisoarea prinţului, care spune că nu era vorba despre ursul Arthur şi că are imagini care să probeze acest lucru.

El a mai spus că va coopera cu autorităţile de anchetă şi şi-a cerut scuze pentru că “s-a creat o impresie falsă care a rănit sentimentele multor persoane”.

1 COMENTARIU

  1. Intre timp ursul Artur se plimba liber prin padurile patriei si mai da iama pe la vreun stup cu miere de albine . Fericit ca a citit fekeul din media romaneascca plinge si el , la un colt de ulita, latrat de zor de celebrul catelus Grivei , pe biata Ursoaica ce ii putea deveni nevasta .Vinzarea – cea cu pielea ursului din padure- nu a mai avut loc .Speriat fiind asa de rau de printul ce fermecat mos martin numit Artur isi baga capul in prima pestera intilnita in cale aidoma strutului , cel din zicala , in nisipul vremurilor . Invitat sa iasa din pestera, mii de activisti , unii chiar de pe la vreun partid ce plingea cu lacrimi de crocodil decesul marelui Artur , isi potriveau bliturile sa filmeze minunea .Uite Ursul -nu e Ursul a devenit slagarul ultimilor zile .Condamnagii de serviciu isi vor face -mea culpa -si isi vor muta indoielile catre ursoaica cea fara de nume .Iaca cum deniciunde celebra poveste – Prostia Omeneasca – ajunge si ea la mare cautare . Bibliotecile si librariile vor avea o clientela bogata . Desigur povestea nu se va sfirsi aici – vor intra in lupta si alti ursuleti prigoniti de soarta .Si uite cum – graba strica treaba- si multi dintre cei care sau repezit la – osul cel mare- crezind ca l-au prins politic – pe dumnezeu de vreun picior- isi vor turna cenusa in cap si se vor ruga la luna sa fie iertati .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here