PSD cere demisia lui Costel Alexe de la șefia CJ Iași

Liderii PSD au cerut demisia lui Costel Alexe de la președinția Consiliului Județean Iași, ca urmare a faptului că fostul ministru al Mediului a fost acuzat de procurorii DNA că ar fi solicitat și primit mită 22 de tone de tablă.

Conform DNA, Costel Alexe – PNL a luat șpagă în timp ce era ministru, când lumea era ținută în case. Sunt trei lucruri care trebuie făcute urgent:

1.Orban să îi ceară lui Alexe să demisioneze din funcția de președinte al Consiliului Județean Iași;

2.Iohannis să încuviințeze cu celeritate cererea DNA de începere a urmăririi penale;

3.USR+ să iasă public si să explice cum partidul “fără penali în funcții publice”s-a asociat la guvernare cu o formațiune coruptă ca PNL”, a scris prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, într-un mesaj publicat pe Facebook.

DNA i-a solicitat, luni, președintelui Klaus Iohannis, încuviințarea urmăririi penale pentru fostul ministru al Mediului, Costel Alexe, acuzat de procurori că ar fi primit mită de la reprezentanții unei fabrici 22 de tone de produse din tablă.

Ministrul ar fi pretins mita pentru alocarea cu titlu gratuit către fabrica respectivă a certificatelor de emisii de gaze cu efect de seră și pentru monitorizarea favorabilă a măsurilor luate de această societate comercială pentru închiderea unui depozit de deșeuri neconforme.

2 COMENTARII

  1. Suspecta graba ciumei rosii si a slugilor din mass media de a se bucura de acuzatiile DNA…caci ,iata ,latrinele s-au inghesuit sa ceara explicatii ,fara insa sa aduca acuzatii procurorilor,ca in cazul penalilor rosii ,cu dosare grele ,nu asa,cu „suspiciuni rezonabile”,pe care s-au straduit la greu sa-i scoata basma curata si sa acuze procurorii de hartuire politica!!!4 ani au tocat DNAul si l-au acuzat de politie politica,dar doar in folosul clientilor lor pesede-alde,restul erau tocati inainte de a se putea apara,ca acum!Ce este vizibil si cu ceata pe ochelari ,in cazul de fata?FAPTUL CA LIBERALII NU SE VICTIMIZEAZA,BA SE MAI PUN SI LA DISPOZITIA ANCHETATORILOR,UNII DINTRE EI DEMISIONAND DIN FUNCTII PENTRU A GRABI FINALIZAREA ANCHETEI! ASTA E DIFERENTA MAJORA INTRE UN HOT CU SPATE SI UNUL PRESUPUS,CARE DORESTE SA-SI DOVEDEASCA NEVINOVATIA FARA SA ACUZE PE NIMENI!…

  2. Ce mai este de remarcat in cazul ast,a dupa cum spune presa locala-ziarul de Iasi,asta este mai impartial,restul-slugi pesediste-au mai fost acuzati in trecut sefii consiliului judetean: un pesedist ,Maricel Popa,in caxul sau acuzatiile au fost”nefondate si dosarul CLASAT”!?!,si Cristian Adomnitei,fost liberal,care ,ce sa vezi,e mai hot decat hotii inradacinati de ceausescu si ilici si e condamnat la inchisoare,in prima instanta,desi acuzele pesedistului erau de acelasi calibru!!Bun,acum ,poate asa o fi,dar avem totusi dreptul sa judecam si dupa faptele de vitejie ale justitiei romane in toti acesti ani,cu dosare finisate cu „clasat”,in general dosare grele-MICROSOFT e doar unul-cu pesedisti aflati la ciolan ani buni,nu doar cateva luni,ca in cazul opozitiei…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here