Rareș Bogdan: Dacă Nicușor Dan se înscrie în PNL, lucrurile sunt tranșate

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a vorbit, într-un interviu acordat Hotnews, despre procedura de selecție a candidatului liberal la alegerile pentru Primăria Capitalei. Rareș Bogdan susține că a fost luat în analiză și cazul lui Nicușor Dan, care dorește să candideze ca independent, dar sprijinit de partidele de dreapta.

„Avem cinci candidați pe care îi testăm, din care, cu ajutorul nostru și al partidului, șansele lor sunt extrem de puternice. Plus am analizat și chestiuni legate de candidatul independent, USR-PLUS, PNL, nu știu exact, Nicușor Dan, un om pasionat de tot ceea ce înseamnă Bucureștiul și care luptă, a luptat pentru capitală României și pentru însănătoșirea Capitalei. Dar aici chestiunea este simplă, noi suntem un partid pe val, în țară avem 40%, în București avem peste 30% și e imposibil să nu avem candidat. Adică dacă domnul Nicușor Dan se înscrie cu partidulețul dânsului sau direct se înscrie în Partidul Național Liberal, cred că lucrurile sunt tranșate”, a declarat Rareș Bogdan, în interviul acordat Hotnews.

Politicianul liberal a exclus totodată o candidatură proprie la Capitală.

„Nu, nu voi candida la Primăria București, decât dacă Partidul Național Liberal solicită acest lucru imperios și necesar. Consider că sunt colegi de-ai mei suficient de buni, suficient de dedicați, pe care o să-i sprijinim, împreună cu Ludovic, pentru a reuși să o îndepărteze pe doamna Firea, care este obligatoriu să fie îndepărtată de la București. Nu a făcut nimic pentru capitală României. Sunt o bătaie de joc acești 3 ani și jumătate de guvernare Firea și ea trebuie îndepărtată obligatoriu. Trebuie o guvernare de dreapta în București, care să vină cu proiecte pentru București, care să reușească împreună cu Guvernul – de asta e nevoie de un primar liberal, un primar de dreapta, care să fie în parteneriat cu președintele și mai ales cu Guvernul României care să rezolve câteva probleme stringente”, a mai afirmat Rareș Bogdan, pentru Hotnews.

Foto: INQUAM/Octav Ganea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here