Rareș Bogdan: Președintele Klaus Iohannis nu a intervenit în scandalul din PNL, nu-l interesează că eu cu Ludovic ne mai șarjăm

Rares Bogdan, candidat PNL la alegerile europarlamentare, prezent la Drobeta Turnu Severin, la sedinta Comitetul Director Judetean al PNL Mehedinti, joi, 28 martie 2019. INQUAM PHOTOS/JUSTINEL STAVARU

Primvicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a declarat joi, la Digi24, că președintele Klaus Iohannis nu s-a implicat în conflictul recent din partid și a precizat că nu se pune problema” unei candidaturi a sa la congresul PNL din acest an.

Președintele ne roagă un singur lucru: guvernați bine, modernizați România”, a declarat Rareș Bogdan.

Primvicepreședintele PNL susține că declarațiile dure la adresa lui Ludovic Orban au fost „o analiză” și că a vrut să se asigure că în PNL nu vor mai exista „derapaje democratice.”

Nu îmi pare rău deloc de ce am spus. A fost o analiză. Cred că în toată emsiunea aceea dacă regret ceva, regret strict exprimarea. Nu mă caracterizează. Eu cred că democrația funcțională este garanția că nu vor exista derapaje în situația românească”, a declarat Bogdan.

Europarlamentarul PNL a spus că președintele Klaus Iohannis nu s-a implicat în scandalul din PNL. „Nu. Spre deosebire de fostul președinte Traian Băsescu, președintele Klaus Iohannis nu procedează în acest fel. Președintele ne roagă un singur lucru: guvernați bine, modernizați România. Nu îl interesează că eu cu Ludovic ne mai șarjăm”, a precizat Rareș Bogdan.

În ceea ce privește o eventuală candidatură a sa la congresul PNL din acest an, a susținut că nu are nicio intenție în acest sens și că „se simte bine” la Bruxelles în poziția de europarlamentar.

Nu se pune problema unei candidaturi. Congresul e abia în septembrie, repet, nu este vorba despre mine. Eu mă simt foarte bine aici. Așa că pot să sprijin pe oricine, important este să nu existe derapaje de la democrația internă”, a mai declarat europarlamentarul.

2 COMENTARII

  1. Deci ,dobitokul asta,continua sa-si arate fudulia in public!!Cine se contreaza cu el,nene?Il provoaca cineva?Nimeni,in afara de prostia sa mare cat dovleacul ala ce-i tine loc de cap!!😕😑😡Tot mai multe organizatii din Ardeal se disociaza de atacurile acestui om,instabil psihic,caci nu poti sa arunci cu laturi in cineva care totusi,e presedintele partidului care a reusit performanta neasteptata de a scapa tara de hotii lui dragnea,inainte de a se prabusi in prapastie!! Nu mai spun de faptul ca acest individ suficient si arogant a ajuns primul pe liste la europarlamenrare tot cu Orban presedintele PNL!Acum,dupa jegul ala de atac,nu mai vrea sa candideze ,nu mai vrea mai nimic,cica ii e bine la Bruxelles!?!???L-o fi pus Uciga-lToaca,sau Petrov ,sa vorbeasca nevrute????😉😂😃😅

  2. Maurul si-a facut datoria pe jumatate , maurul trebuie sa plece ,asta ca sa parafrazam doar cuvintele inegalabilului Schiller . A inceput in forta , a dovedit cunostere mai pe toate palierele de discutie , economice , politice , sociale si de negociere , a reprezentat visul votantilor de dreapta ce au adus partidul ,la un moment dat ,undeva spre 40 de procente ca si intentie de vot , dar (mereu exista un dar , ce cuvint nesuferit poate fi ) a incheiat totul cu un mare fis electoral .Ma tot repet , dar (iarasi dar ) nu ma pot abtine . Deciziile luate , in integralitatea lor , voite sau nu , CHIAR INAINTE DE ALEGERI -(ce eroare enorma ) ce au cuprins ,printre altele , masuri nonnecesare , nefortate , incepind cu inchiderea functionarii scolilor (OMS recomanda ca ele sa stea deschise , functionale) , restrictionarea participarii la slujbele religioase de tot felul (ce regretabile eroare ) inchiderea partiala a pietelor (ce naiba o fi avut cu ele )perceputa ca masura de inchidere totala si ca afront adus micilor negustori din intreaga tara , certurile zilnice cu partenerii de dreapta , impreuna cu posibilitatea intentionata (nu se stie exact, este doar o presupusa probabilitate ) aparatuta ca posibiltate , de a muta o parte a voturilor PNL catre USRPLUS (ceea ce nu s-a intimplat , votantii de dreapta nu au mers la vot ), au dus la esecul bine cunoscut si numit 26 de procente oferite de catre votanti PNL-ului .De obicei in- politica democrata – pierzatorul trebuie sa plece (exista si procedura numita demisie ) si deja citiva tineri sau exprimat . Momentul ales nu este chiar propice dar congresul PNL va confirma trendul si fostul premier (nu mai are ce arata , ce dovedi ) va pleca iar partidul va fi preluat de catre premierul de facto din momentul respectiv , poate chiar actualul premier CITU. In acest moment nu cred (impresie personala ) ca PNL mai depaseste 20 de procente intentie de vot si trendul este in scadere . Probabil ca fostul premier va demisiona la un moment propice , moment ce ar putea fi reprezentat de o situatie favorabila (de tara ) actualului premier .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here