Rareș Bogdan: Scandalul spitalului a lovit-o crunt pe Dăncilă | Șefa PSD spune că nu e la curent

Gabriela Firea și Dana Budeanu au „sabotat-o” pe Viorica Dăncilă prin scandalul spitalului oncologic de copii construit din fonduri private, a spus Rareș Bogdan. Furia provocată de reacțiile primarului Capitalei în acest caz au început deja să se resimtă în sondaje și dacă Gabriela Firea va continua să pună gaz pe foc, situația ar putea fi foarte rea pentru candidata PSD, este de părere prim-vicepreședintele PNL.

„Doamna Firea i-a creat o problemă serioasă de imagine și a lovit-o crunt, doamna Firea cu doamna Dana Budeanu, crunt pe doamna Dăncilă. Deci scandalul spitalului a creat o problemă serioasă de imagine candidatului PSD. Dacă nu mai apar astfel de chestiuni, doamna Dăncilă își va păstra cei 18%.

Dar dacă mai apar chestiune astea, dacă doamna Firea continuă aceeași acțiune în care practic mărește în fiecare clipă această scindare, această crăpătură, e posibil ca Viorica Dăncilă să fie extrem de afectată de acest scandal, pentru că deja apare în cercetare. Acest scandal i-a creat o serioasă problemă. „ a spus Rareș Bogdan la Antena3.

Deși scandalul provocat de Gabriela Firea și Dana Budeanu ține cap de afiș în presă de câteva zile, Viorica Dăncilă a spus că nu știe nimic, că nu a apucat să se documenteze. Dar a menţionat că va susţine „orice investiţie care poate ajuta oamenii”. 

Premierul demis a condamnat politizarea problemelor din Sănătate, susţinând că „Sănătatea nu trebuie să aibă culoare politică”. „Cei care încearcă să politizeze un lucru bun pentru oameni sunt inclusiv persoane care încearcă să se urce pe tragediile unor oameni, nu acţionează corect. Pe mine nu mă interesează partea politică acum. Mă interesează investiţia şi atâta timp cât şi-a atins scopul şi poate ajuta copiii, oamenii, pentru mine este un lucru foarte bun”, a mai susţinut Dăncilă în timpul unei vizite la Oradea, citată de Adevărul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here