Răsturnare de situație în cazul Caracal. Dovada din dosarul Luizei Melencu

Gheorghe Dinca
Foto: Inquam Photos

Jurnaliștii postului de televiziune Digi24 au aflat despre existența unei probe cruciale din dosarul uciderii Luizei Melencu, care a ajuns pe masa judecătorilor. În acest dosar, chiar dacă probele ADN nu au fost concludente, s-a efectuat și o expertiză de fizică nucleară. 

Rezultatele acestei expertize arată că toate substanțele pe care le-au găsit anchetatorii în peretele butoiului din curtea lui Gheorghe Dincă se regăsesc și în oasele din liziera de lângă Caracal. Este vorba chiar despre substanțele pe care Dincă a spus că le-a folosit la incendierea trupului Luizei Melencu.

Este un detaliu important, pentru că până acum s-a speculat că procurorii nu ar avea o probă clară care să arate că Luiza Melencu a fost ucisă și incendiată, așa cum a mărturisit Gheorghe Dincă.

Substanțele au fost descoperite în urma unui experiment făcut de specialiștii de la Institutul de Fizică Nucleară și de la Facultatea de Biologie.

Dosarul Caracal, în care Gheorghe Dincă este acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre pentru răpirea şi uciderea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu, a fost trimis de DIICOT în instanţă, urmând să fie judecat de Tribunalul Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here