Răzbunarea unei chinezoaice pe iubitul care o părăsise: i-a luat mașina și a trecut de 49 de ori pe roșu

O femeie din China a decis să se răzbune pe fostul iubit într-un mod inedit: i-a luat mașina și, în decurs de două zile, a trecut pe roșu cu ea de nu mai puțin de 49 de ori, în speranța că astfel îl va face să aibă probleme cu poliția, a relatat Global Times, publicație oficială chineză, citată de Digi24.

Supărată că a părăsit-o, femeia, care locuiește în provincia Zhejiang, a decis să închirieze mașina fostului partener prin intermediul unei aplicații, o practică frecventă în China.

Așa se face că tânăra a rezervat mașina Audi a fostului ei iubit pentru două zile, plătind 800 de yuani, adică echivalentul a aproximativ 100 de euro. Ca să nu trezească suspiciuni, tânăra a rugat un intermediar să închirieze mașina pentru ea.

Două zile mai târziu, când și-a recuperat mașina, bărbatul a avut surpriza să se trezească cu nu mai puțin de 50 de amenzi, dintre care 49 erau pentru trecere pe culoarea roșie a semaforului și una pentru viteză excesivă.

Poliția locală a demarat o anchetă și a reușit să stabilească faptul că nu proprietarul era autorul contravențiilor. În cele din urmă, Lou a fost identificată și arestată, la fel ca și complicele ei, care o ajutase să închirieze mașina. De altfel, acesta a fost și cel care a condus automobilul.

Tânăra a declarat la poliție că a vrut să se răzbune pe bărbatul care o părăsise pentru o altă femeie. În ceea ce-l privește pe complicele ei, motivația acestuia a fost cu totul alta: îi făcea curte de ceva timp lui Lou, iar tânăra a fost de acord să iasă cu el numai dacă o ajută să se răzbune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here