Reacția Poliției Constanța după slujba ținută joi noapte de ÎPS Teodosie: Scopul nostru nu este acela de a aplica sancțiuni

Poliția Constanța a transmis, după slujba ținută de IPS Teodosie la Catedrala Arhiepiscopală după ora 23.00, când restricțiile în vigoare interziceau circulația, că forțele de ordine ”au acționat în zona respectivă”, atenționând verbal persoanele prezente.


Cu privire la evenimentul religios desfăşurat seara trecută, la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Petru și Pavel, precizăm faptul că polițiști și jandarmi constănțeni au acționat în zona respectivă, informând persoanele cu privire la legislația actuală în ceea ce privește deplasarea în afara locuinței în intervalul orar 23.00 – 05.00, precum și obligativitatea purtării măștii de protecție în mod corespunzător”, spune Inspectoratul de Poliție Județean.


”Polițiștii au adus la cunoștința cetățenilor măsurile dispuse în actualul context epidemiologic. Reamintim că scopul nostru nu este acela de a aplica sancțiuni, ci ca oamenii să conștientizeze riscurile la care se expun, dacă nu respectă normele legale în vigoare”, potrivit IPJ.


Persoanele prezente au fost atenționate verbal, polițiștii amintindu-le despre necesitatea adoptării unui comportament responsabil”, mai afirmă Poliția Constanța.
Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfințitul Teodosie, a transmis joi noaptea, la finalul Te Deumului oficiat la Catedrala Arhiepiscopală, că mulțumește autorităților care l-au făcut să intuiască faptul că se pot ruga credincioșii și la miezul nopții.

Sursa: Hotnews.ro

1 COMENTARIU

  1. „Lasati orice speranta voi ce intrati aici!”
    In infernul numit Constanta, psd este nederanjat. Nimic nu s-a pierdut dar nici nu s-a castigat, psd transformandu-se in usl. Rusine constantenilor!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here