Reacția unui bărbat sunat de la primărie și invitat să-și ridice certificatul de deces

Un indian în vârstă de 54 de ani a fost șocat când s-a trezit cu un apel de la primăria din localitatea în care locuiește care îl anunța că este mort și că este invitat să-și ridice certificatul de deces.

Chandrashekhar Desai, din Manpada in Thane, spune că a fost bolnav de Covid-19 în august 2020 și s-a tratat acasă. În timpul perioadei de izolare a fost sunat o singură dată de autoritățile medicale care l-au întrebat de sănătate. Crede că atunci s-a produs o confuzie și că numele lui a fost trecut pe lista greșită, potrivit Indian Express.

Desai, care este profesor la o școală din Ghatkopar, spune că săptămâna aceasta a primit un telefon de la o femeie de la primărie, de la departamentul de sănătate, care l-a invitat să vină pentru a-și ridica certificatul de deces.

„Mi-a spus că primăria vrea să elibereze certificatul de deces pentru Chandrashekhar Desai. I-am spus că vorbește cu Chandrashekhar Desai și că nu sunt mort. A fost surprinsă și m-a întrebat dacă altcineva din familie a murit sau a fost infectat cu Covid”, a spus bărbatul, potrivit Digi24.

După apel, Desai s-a dus la primărie să lămurească incidentul. „I-am întrebat motivul (de ce a fost declarat mort – n.n.), dar nu și-au recunoscut greșeala… Dar mi-au promis că vor lua măsurile necesare pentru a corecta eroarea ”, a spus Desai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here