VIDEO | Senator USR, agresat de Șoșoacă: M-a prins de față și de nas. I-am zis că la așa agresiuni fizice nu mă mir că e la al treilea divorț

Senatorul USR PLUS Sergiu Cosmin Vlad, chestor al Senatului, pus de Ludovic Orban să o scoată din sala de plen, marți, pe Diana Șoșoacă, din cauză că aceasta îl urmărea pe premierul Cîțu cu un sac pentru cadavre, a declarat că senatoarea independentă l-a agresat fizic, relatează Digi24. 

Între cei doi a existat un schimb de replici în timp ce erau în anticamera sălii de plen, iar jurnaliștii aflați pe holul Parlamentului au putut auzi prin ușă țipetele Dianei Șoșoacă.

Potrivit Digi24, între cei doi ar fi avut loc următorul dialog:

Diana Șoșoacă: Dați-vă la o parte!

Sergiu Cosmin Vlad: Să nu puneți mâna pe mine, mi-ați pus mâna pe gură! Foloșiți violența fizică! De aia sunteți la al treilea divorț!

Șoșoacă: Ia, hai! Îți dai seama ce ai făcut acuma, în live. Săracul, o să rămâneți gravid…”

Scena a fost transmisă de Diana Șoșoacă live, pe Facebook, iar în imagini se poate vedea cum, la un moment dat, senatoarea încearcă să îi smulgă masca.

Sergiu Cosmin Vlad a povestit ulterior cum a fost agresat de senatoare: „Fizic am fost agresat. M-a prins de față. Era pe live-ul ei, filma, în timp ce m-a prins de față și de nas. Fizic m-a agresat. Mi-a spus: Dă-mi sacul. I-am zis: Dar luați-l. I-am zis că la așa agresiuni fizice nu mă mir că e la al treilea divorț”

„M-a prins de nas și mi-a zis dă-mi sacul de acolo. Eu sunt chestor, eu trebuie să asigur ordinea în sala de plen. Mă gândesc să îi fac plângere penală, pentru că este o agresiune fizică”, a spus senatorul USR PLUS.

Sursă foto: Inquam Photos/George Călin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here