Șofer beat și fără permis, scos de polițiști pe geamul mașinii după o urmărire pe străzile din Capitală

Urmărire ca în filme, sâmbătă, pe străzile din Capitală. Un șofer beat și fără permis a fugit de poliție după ce agenții de la Rutieră i-au făcut semn să oprească. Polițiștii l-au urmărit minute bune în trafic până când au reușit să-i blocheze mașina. I-au spart geamul și l-au scos cu forța din autoturism.

În imaginile surprinse de un telespectator Digi24 se observă cum un polițist a reușit să-l prindă pe bărbatul care a încercat să fugă de ei.

Incidentul a avut loc sâmbătă, chiar în centrul Capitalei. Polițiștii au încercat să îl oprească pe bărbat pentru un control de rutină dar acesta a refuzat să se conformeze și a demarat în trombă, crezând că în așa fel va putea scăpa de ei.

Agenții de poliție l-au urmărit și într-un final au reușit să-i blocheze mașina. Cu toate acestea, șoferul s-a încuiat înăuntru și a refuzat să coboare.

Polițiștii au fost nevoiți să spargă geamurile mașinii pentru a-l scoate pe bărbat din ea.

După testarea șoferului cu aparatul etilotest s-a dovedit că acesta s-a urcat băut la volanul autoturismului. În plus, bărbatul avea și permisul de conducere suspendat.

Secția 1 Poliție a deschis un dosar pe numele șoferului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here