Șofer filmat conducând pe contrasens, pe autostradă

Sursa: Pixabay

Un şofer a fost filmat lângă Cluj, la Nădăşelu, cum intră fără niciun fel de griji pe contrasens, pe Autostrada Transilvania. Sute de oameni au comentat pe un grup de Facebook gestul inconştient care ar fi putut provoca un accident cu victime, scrie Adevarul.ro.

Imaginile cu zeci de şoferi circulând nepăsători pe contrasens pe Autostrada Soarelui par să-i inspire şi pe alţi şoferi să calce legea în picioare şi să rişte accidente în care se pot pierde vieţi omeneşti doar pentru confortul lor şi pentru a ajunge cu câteva minute mai repede la destinaţie.

Un astfel de şofer kamikaze a intrat pe contrasens la Nădăşelu, pe Autostrada Transilvaniei, fără să se gândească la faptul că ar putea să provoace un grav accident. Autorul filmării a precizat că filmarea a fost făcută luni, 26 iulie.

„Filmarea este de azi. Ieşire de pe autostradă Nadasel. Nu înţeleg oamenii ăştia”, mesajul scurt care însoţeşte clipul postat pe grupul Info Trafic Cluj.

Continuarea – AICI

De ce omoară urșii mai mulți oameni decât în trecut, ce fel de exemplare ajung să fie filmate și ce modele poate urma România, în materie de vânătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here