Sondaj Avangarde: Dacă s-ar repeta alegerile, PSD şi-ar dubla diferenţa faţă de PNL, iar AUR ar egala USR PLUS. Care ar fi scenariile pentru suspendarea lui Iohannis

Foto: INQUAM/Octav Ganea

Un sondaj Avangarde indică faptul, dacă mâine s-ar repeta alegerile parlamentare, PSD ar câştiga din nou alegerile, transmite Adevărul. Potrivit sursei citate, de data aceasta victoria social-democraţilor ar fi la o diferenţă de aproape zece procente faţă de liberali, situaţi pe locul doi.

AUR, partid nou intrat în Parlament, ar putea înregistra o performanţă şi mai bună decât cea din 6 decembrie.

În schimb, USR PLUS nici nu ar pierde, nici nu ar câştiga procente faţă de scrutinul de acum aproape trei săptămâni, însă ar fi aproape la egalitate cu AUR.

Procentele:

  • PSD – 35%
  • PNL – 26%
  • USR-PLUS – 15%
  • AUR – 14%

Potrivit aceluiaşi sondaj, UDMR ar trece pragul, dar PMP şi ProRomânia ar rămâne pe mai departe în afara Parlamentului.

Privitor la o eventuală suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis, răspunsul celor intervievaţi s-a împărţit astfel:

  • Împotrivă – 23%
  • Pentru – 22%
  • Nu ştiu/Nu răspund – 55%

Sondajul a fost efectuat în perioada 10-20 decembrie, pe un eşantion de 900 de persoane. Marja de eroare este de +-3,2%.

3 COMENTARII

  1. Vor fi noi reguli, ce vor pedepsi minciuna publica , posibil , sondaje false , declaratii de avere false , minciuni de factura juridica sau de orisicare fel spuse in institutiile statului si pe retele de socializare . Modelul de functionare al parlamentului si imunitatea parlamentara va capata noi forme si multe multe altele . Curind, multi dintre cei care vor dori sa mai minta cu intentie se vor gindi de doua ori inainte de a face asta .Lumea se modifica cu repeziciune .

  2. Să vă pișați pe el de sondaj…nu vă e rușine nenorociților…ați pierdut și acum îi trageți cu suspendarea, ce-ar fi dacă ati dispărea într-o noapte, așa pur și simplu….nu vă mai găsește nimeni,…!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here