Sora Gabrielei Firea, director de cabinet al șefei Gărzii de Mediu – autoritatea care poate sancționa primăria pentru poluarea din Capitală

Inquam Photos / Octav Ganea

Hotnews, care citează surse guvernamentale, susține că Angelica Cobzaru, sora primarului Capitalei Gabriela Firea, este directorul de cabinet al Comisarului General al Gărzii de Mediu, Gabriela Dorojan, care ieri și-a dat demisia în urma unei discuții cu ministrul Mediului. Garda de Mediu nu a aplicat în mandatul lui Firea la Primăria București nicio amendă pentru calitatea aerului.

Gabriela Dorojan și Angelica Cobzaru au fost numite în funcții în 2018. Înainte au lucrat la Agenția pentru Protecția Mediului Ilfov, în funcția de director executiv, respectiv consilier principal.

Cele două vor părăsi și funcțiile actuale de la Garda de Mediu, după publicarea în Monitorul Oficial decizia de încetare a mandatului șefei Gărzii de Mediu, Gabriela Dorojan. Șefa de cabinet, adică sora Gabrielei Firea, va pleca odată cu Dorojan. Conform legii, Angelica Cobzaru se poate întoarce pe funcția deținută până în 2018, de consilier principal la Agenția pentru Protecția Mediului Ilfov.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here