Sora unui bărbat care a murit din cauza unui cheag de sânge în urma vaccinării: El a fost doar ghinionist. Cred cu tărie în vaccin

După ce Neil Astles, în vârstă de 59 de ani, a murit duminică, după ce fusese vaccinat în 17 martie, din cauza unui accident vascular cerebral (AVC) provocat de vaccinul AstraZeneca, Alison Astles, sora bărbatului, susține cu tărie că oamenii trebuie să se vaccineze în continuare și să nu renunțe. Referitor la situația fratelui săi, ea a spus că acesta a fost doar foarte ghinionist, scrie Digi24.

Sora lui, Alison Astles, a declarat pentru BBC că bărbatul a început să aibă dureri de cap și să aibă senzație de greață la o săptămână după ce a fost vaccinat cu prima doză. Opt zile mai târziu, a început să-și piardă vederea și a fost dus Spitalul Universitar din Liverpool. Medicii i-au găsit un „cheag imens de sânge” pe creier, care i-a fost fatal, a povestit Alison Astles.

Ea a afirmat că medicii i-au spus că 99,9% decesul a survenit acestui cheag care a apărut după vaccinare. Familia așteaptă un raport al legistului cu privire la cauza morții lui Neil Astles.

*Sora bărbatului: Riscul unui cheag este foarte, foarte mic, iar fratele meu a fost extraordinar de ghinionist”

El a fost doar foarte ghinionist„, spune însă Alison Astles, care a subliniat că a simțit că este responsabilitatea să le transmită oamenilor că vaccinarea este o soluție pentru salvarea mult mai multor vieți.  

„Uman vorbind, ca soră, sunt încă foarte furioasă că i s-a întâmplat asta fratelui meu. În ciuda a ceea ce s-a întâmplat cu Neil și a impactului asupra familiei noastre, cred cu tărie că oamenii ar trebui să meargă înainte și să se vaccineze. Dacă ați făcut o primă doză, faceți-o și pe a doua. Dacă nu v-ați vaccinat încă, să o faceți. În general, vor fi salvate mult mai multe veți. Riscul unui cheag este foarte, foarte mic, iar fratele meu a fost extraordinar de ghinionist„, a transmis femeia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here