Tânăr de 22 de ani, reţinut după ce a turnat benzină pe o vecină şi i-a dat foc. Victima a decedat la spital

Foto: Unsplash

Un tânăr de 22 de ani a fost reţinut pentru tentativă de omor, fiind acuzat că a turnat a turnat benzină pe o vecină şi i-a dat foc. Iniţial, vecinii au spus că femeia are probleme psihice şi s-ar fi autoincendiat, relatează Adevărul.

Între timp, femeia a murit la spital din cauza rănilor foarte grave. Cel mai probabil, acuzaţia de tentativă de omor adusă studentului care i-a dat foc va fi schimbată într-una mai gravă ca urmare a decesului victimei.

Incidentul a avut loc marţi, la Timișoara, când femeia a ieşit din bloc arzând ca o torţă şi strigând că a incendiat-o-o un vecin.

Vecinii au spus despre femeie că ar avea probleme psihice, iar în trecut ar fi mai încercat să se sinucidă. Ancheta a scos, însă, la iveală că victima avea dreptate, fiind incendiată de un vecin care a turnat a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc, folosind o brichetă.

Potrivit surselor Adevărul, în urma cercetărilor tânărul de 22 de ani a recunoscut fapta şi a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind anchetat pentru tentativă de omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here