Tănăra care l-a denunțat pe Colo: Susținătorii lui îmi spuneau că speră să mă omoare Dincă sau că mă vor prinde și mă vor viola

Scandalul provocat de vloggerul ”Colo,” care a fost reținut și ulterior eliberat după ce a instigat la viol în înregistrările postate pe YouTube, ia amploare. Tânăra care l-a denunțat la poliție, al cărei nume este păstrat anonim, susține că a fost amenințată cu moartea de fanii lui „Colo” și că a trimis autorităților mesajele de intimidare primite.

„M-a lovit un val de ură! Susținătorii lui Colo m-au căutat pe Facebook și Instagram, mi-au trimis mesaje, m-au sunat, mi-au trimis înregistrări vocale în care îmi spuneau că speră să mă omoare Dincă, că mă vor prinde și mă vor viola, că vor da cu mașina peste mine. Mă făceau feministă proastă și multe alte cuvinte pe care mi-e rușine să le spun”, a declarat fata, pentru Digi24.

Fata susține că printre mesajele primite au fost și unele în care i se spunea că ar fi norocoasă dacă ar viola-o Colo și că este în continuare speriată: „În continuare, nu ies din casă fără partenerul meu, să fiu sigură că sunt în siguranță în perioada asta. Mi-am făcut postările private, mi-am închis contul de Instagram. Sunt în contact cu polițiștii de la Secția 9 care se ocupă de caz și le trimit constant screenshot-uri cu amenințările pe care le primesc. E momentul să tragem un semnal de alarmă că nu putem spune orice pentru faimă și bani pe internet, mai ales că publicul lui Colo era format aproape în exclusivitate din copii și adolescenți. Colo tocmai asta făcea, în fața copiilor normaliza relațiile sexuale fără consimțământ, normaliza bătaia, normaliza violența împotriva femeilor”.

„Colo” a fost reținut pentru 24 de ore în dosarul în care este cercetat pentru că ar fi instigat la violență împotriva minorelor, inclusiv la violarea acestora, după ce a povestit o experiență personală pe care a avut-o cu o fată de 16 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here