Telecabina Bușteni, prețuri „de vis”: O tură până la Babele și retur, pentru o familie, cât un bilet de avion București-Paris

Foto: INQUAM/Marius Dumbraveanu

Transportul pe cablu a devenit un lux pentru turiştii care vor să ajungă cu telecabina până la Babele. Tarifele au crescut atât de mult încât o familie cu un copil va cheltui o sută de euro pentru un traseu complet urcare-coborâre, scrie Adevarul.ro.

Potrivit site-ului teleferic.ro, un bilet urcare-coborâre de la Buşteni şi până la Babele costă 170 de lei pentru un adult şi 80 de lei pentru un copil cu condiţia ca acesta din urmă să nu fie mai mare de 12 ani. În caz contrar, copilul va plăti bilet întreg, de adult. Există şi varianta ca turiştii să cumpere doar bilet pentru urcare cu telecabina sau doar pentru conorâre, dar în acest caz tariful este de 90 de lei de persoană, pentru un adult, şi 50 de lei pentru copil.

Articolul integral – AICI

Pagubele colaterale ale Brexitului

1 COMENTARIU

  1. Că care bușteni?…aceea mizerie de localitate care arată ca un căcat!!..o rusine de mahala plină de țigani si curve…cică acolo s-au adunat toate loazele securiste si comuniste ale lui ceaușescu!..în frunte cu pușcăriașul voiculescu!!..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here