Traficanți de droguri, prinși după ce au depășit mașina Poliției pe banda de urgență

Doi traficanți de droguri au fost prinși cu cocaină în valoare de 500.000 de lire sterline (580.000 de euro) asupra lor, după ce au depășit pe banda de urgență a unei autostrăzi din Marea Britanie o mașină de poliție, informează BBC.

Cei doi bărbați, aflați într-un autovehicul BMW i8, s-au lansat într-o depășire lungă pe banda de urgență, întrucât traficul pe autostrada M6 din Marea Britanie se desfășura cu dificultate, potrivit Digi24.

În depășire, cei doi au trecut pe lângă o mașină de poliție care circula regulamentar. Polițiștii au pornit în urmărire, iar șoferul mașinii urmărite a dat impresia că va opri, dar apoi a accelerat. Ulterior, poliția a urmărit mașina traficanților prin mai multe zone, aceștia deplasându-se și cu 180 km/oră în încercarea de a scăpa de polițiști.

Simon Pagget și Dean Stone au fost prinși într-un final și au mărturisit că dețineau cocaina cu intenția de a o distribui. Cei doi au fost condamnați la șapte, respectiv șase ani de închisoare.

Filmarea realizată din mașina poliției arată urmărirea, inclusiv momentul care a declanșat-o. La un moment dat, mașina urmărită încetinește, iar un bărbat coboară cu un rucsac și o ia la fugă. Acesta a fost prins de polițiști în timp ce încerca să se urce într-un taxi, iar rucsacul, în care se aflau drogurile, a fost găsit într-un tufiș. Au fost recuperate cinci kilograme de cocaină.

La scurt timp, șoferul oprește și este arestat și el.

„Pagett și Stone s-au considerat deasupra legii și prea importanți pentru a sta în trafic, însă din nefericire pentru ei au depășit neregulamentar una dintre mașinile noastre”, a declarat detectivul Mandy Dorrington.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here