Trei judecători apropiați ai fostei șefe a CSM Liei Savonea au picat examenul de promovare la instanța supremă

Trei judecători apropiați ai fostei șefe a CSM, Lia Savonea, au fost respinși la interviurile susținute la secția de judecători a CSM în vederea promovării de la Curtea de Apel la Înalta Curte de Casație și Justiție, secția de contencios administrativ și fiscal.

Este vorba despre judecătorii Vasile Bîcu, Alina Ghica și Victor Hortolomei, scrie Hotnews.

Vasile Bîcu este judecător la Curtea de Apel București și este cel care a suspendat decretul președintelui Klaus Iohannis care prelungea mandatul lui Nicolae Ciucă de șef al Statului Major al Armatei. În 2005, când era judecător la Tribunalul București el a fost trimis în judecată de DNA pentru luare de mită și fals în înscrisuri. Trei ani mai târziu el a fost însă achitat definitiv și s-a întors în magistratură.

Alina Ghica este judecătoare la Curtea de Apel București, fostă șefă a CSM, și cea care admis cererea lui Liviu Dragnea de a anula decizia Înaltei Curți privind tragerea la sorți a completurilor de 5 judecatori.

Victor Hortolomei este judecător la Curtea de Apel București și cel care a decis că fostul președinte Traian Băsescu a colaborat cu Securitatea.


1 COMENTARIU

  1. Un lucru este cert ce se desprinde din acest articol, cei trei judecători cu afinităţi PSD-iste au demonstrat prin eşecul lor la examen că sunt incompetenţi chiar pe funcţiile care le ocupă în prezent. Punând la socoteală şi „bubele” din capul lor se impune o demitere a lor ca incompetenţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here