Turiști pe Vf. Moldoveanu cu troler și boxă din care răsună manele

Salvamontiștii din Argeș au publicat, pe Facebook, imagini cu turiști care merg în drumeție spre Vârful Moldoveanu cărând un troler sau o boxă din care răsună manele.

Turism de munte în mileniul trei. Mirajul vârfului Moldoveanu, împins până la ridicol”, descriu salvamontiștii din județul Argeș două videoclipuri în care apar turiști în ipostaze inedite, avertizându-i totodată pe turiști că astfel de situații pot duce la accidente.

Domnul cu trolerul a plecat de la Bâlea Lac spre Moldoveanu, așa cum îl vedeți, ca la aeroport! Familia cu „MP3-playerul gigant” era sub Budurii Văii Rele, cu gânduri mari… Ne gândeam să ridiculizăm momentele, dar… no comment… Să nu vă mirați când auziți povestite situații penibile, care au sfârșit urât”, avertizează salvamontiștii.

Sute de persoane s-au înghesuit la propriu în weekend pe potecile înguste care urcă spre Vârful Moldoveanu, cel mai înalt din România – 2.544 m. Pe rețelele sociale au apărut poze și filmări cu turiști așteptându-se unii pe alții în drum spre vârf, în zonele unde accesul este mai dificil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here