Un cunoscut om de afaceri din București a fost reținut, fiind acuzat că și-a violat soția și a încercat să o omoare, la Mamaia

Un cunoscut dezvoltator imobiliar din Capitală a fost reținut vineri, fiind acuzat că și-a violat soția și a încercat să o ucidă ținând-o cu capul sub apă într-o cadă tip jacuzzi, aflată pe un balcon al unui apartament din stațiunea Mamaia.

Omul de afaceri Mihai Bizu a fost reținut de polițiștii din Capitală, după ce soția lui, Irina Popescu, a depus o plângere împotriva lui în care spune că a fost la un pas de a fi ucisă de soțul ei, care a și violat-o. Mai mult, Irina Popescu, spune că toate acestea s-au petrecut în camera de hotel de la Mamaia, după un scandal care ar fi avut loc în prezența mai multor prieteni

Mihai Bizu este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din industria imobiliarelor din București și Ilfov. fiind directorul general al Apollo Residence, iar până acum a ridicat zeci de blocuri, în Popeşti Leordeni, aproape de staţia de metrou Dimitrie Leonida, IMGB şi comuna Chiajna, potrivit Adevărul. Afaceristul a pus bazele companiei în 2009 alături de un alt prieten.

Proiectul rezidenţial Apollo Residence din Berceni e amplasat pe un teren de 16.000 mp şi are 310 unităţi locative. Apollo era un nume care nu spunea nimic în urmă cu mai mulţi ani pe piaţa imobiliară, dar Bizu a mizat pe preţurile scăzute şi pe apropierea de capătul liniei de metrou Pipera – Berceni, care străbate Capitala de la nord la sud.

Bizu a fost dus la audieri, iar procurorii criminaliști din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București au dispus reținerea sa pentru 24 de ore pentru tentativă de omor și viol.

În ceea ce privește tentativa de omor, anchetatorii au probe că bărbatul a lovit-o pe femeie cu capul de cadă, apoi a băgat-o în apă.

În timp ce se afla în balconul unui apartament din stațiunea Mamaia, județul Constanța, inculpatul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic pe soția sa, lovind-o cu capul de cada tip jacuzzi aflată pe balcon și ținând-o cu capul scufundat în apă, urmărind, astfel, să îi suprime viața”, spun procurorii.

Mai multe persoane au intervenit pentru a o salva pe femeie.

Anchetatorii cer judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București arestarea preventivă a lui pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor și viol.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București – Secția de urmărire penală a DGPMB – Serviciul Omoruri. La activitățile efectuate pe raza județului Constanța au participat și lucrători din cadrul IPJ Constanța – Serviciul de Investigații Criminale și Poliția Stațiunii Mamaia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here