Un fotomodel de top şi-a ucis soţul care a venit acasă cu o altă femeie și i-a cerut să le gătească

O tânără de 26 de ani, fotomodel de top din Rusia, este acuzată că şi-a înjunghiat soţul după ce acesta a venit acasă cu o altă femeie şi i-a cerut să le facă de mâncare.

Fotomodelul Lilia Sudakova riscă acum până la 15 ani de închisoare pentru că şi-a ucis soţul. Se pare că acesta ar fi venit acasă cu o femeie pe care a întâlnit-o într-un un bar şi i-a cerut să gătească pentru amândoi, scrie presa din Rusia, citată de Digi24.ro.

Mama tinerei, Irena Sudakova, spune că aceasta a fost mult timp o victimă a abuzurilor soţului ei şi că a acţionat din instinct de autoapărare.

Lilia Sudakova a apărut pe coperta revistei Vogue, ediţia din Rusia, dar şi în reviste din Italia, China şi Japonia şi a promovat un brand de îmbrăcăminte de lux din Rusia.

După incident, tânăra a chemat o ambulanţă, iar bărbatul a fost dus de urgenţă la spital, unde a murit.

Ea a mărturisit că şi-a înjunghiat soţul cu care era căsătorită de patru ani după ce acesta a venit acasă cu femeia cunoscută în bar şi i-a cerut să le facă de mâncare.

Mama Liliei spune că soţul acesteia era beat şi că a lovit-o. Insistă, însă, că nu a vrut să-l omoare şi că totul a fost un accident. După ce i-a cerut să facă de mâncare, bărbatul ar fi părăsit încăperea, dar s-a întors şi s-a repezit spre soţia lui, în momentul în care aceasta tăia legumele pentru o salată. „În acel moment, ea a ridicat mâna şi i-a înfipt accidental cuţitul”, a declarat pentru presa din Rusia mama modelului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here