Un imigrant senegalez a devenit erou în Spania după ce a salvat de la înec un bătrân căzut în apele unui râu

Un tânăr imigrant senegalez din Spania s-a aruncat într-un râu pentru a salva un bătrân de 72 de ani care căzuse în apă și era în stare de șoc, străduindu-se timp de 15 minute să-l țină la suprafață, relatează Reuters.

Întâmplarea a avut loc în orașul Bilbao, în nordul Spaniei. Mohammad Fada Diouf s-a aruncat în apele râului Nervion pentru a-l salva pe bătrânul de 72 de ani care se împiedicase și căzuse în râul umflat din cauza ploilor recente, potrivit Digi24.

Diouf, în vârstă de 26 de ani, s-a străduit să-l țină la suprafață vreme de 15 minute pe bătrân și a fost ajutat de prietenii săi atunci când a rămas fără puteri. Ulterior, o barcă de salvare a reușit să-i scoată pe toți din apele râului.

Oamenii stăteau și se uitau, iar unii începuseră și să filmeze, dar nimeni nu a putut să-l ajute. Era o situație în care puteam să ajut pentru că știu să înot și știam că pot să o fac”, a spus Diouf.

Imigrantul senegalez a ajuns în Spania în urmă cu patru ani și își câștigă existența împletind părul persoanelor care vor coafuri dreadlocks. După ce filmarea s-a viralizat pe internet, oamenii au deschis o petiție prin care cer ca acesta să fie răsplătit cu dreptul de ședere în Spania.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here