Un interlop din Târgoviște îl amenință pe șeful Poliției Dâmboviţa: „Dacă e să mă duc la pârnaie, mă duc pentru că te mierlesc, mă!”

Un interlop din Târgovişte s-a filmat pe o rețea de socializare în timp ce îl ameninţa pe şeful IPJ Dâmboviţa, Adrian Antofie, cu un pistol şi o grenadă, după ce a fost prins conducând sub influenţa drogurilor și a rămas fără permis.

 „Vreau şi eu ca Antofie să vină să îmi spargă şi mie uşa acum. Să nu spună că dau cu cauciuc….vreau să îmi spargă uşa. Sunt pregătit. Dacă e să mă duc la pârnaie, nu mă duc că m-ai prins pe mine drogat la volan. Nu, nu, dacă e să mă duc la pârnaie, mă duc pentru că te mierlesc, mă. Sparge-mi uşa, dar să fii pregătit când mi-o spargi, nu să vii cu doi, trei inşi. Că degeaba vii cu doi, trei inşi. Aveţi veste antiglonţ? Ia uite-o. Independenţei, H3, et. 1, apartament 2. Vă aştept! Hai, Antofie, după mine”, spune bărbatul în înregistrare, potrivit Adevărul.
Poliţiştii au răspuns „invitației” şi s-au dus acasă la interlop. În urma unei percheziţii domiciliare, bărbatul a fost ridicat de mascaţi şi dus în arestul IPJ Dâmboviţa.
„La data de 31 iulie a.c., ca urmare a unei postări publicate pe o reţea de socializare, de către un bărbat de 40 de ani, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, faptă prevăzută de art. 257 din Codul Penal, deţinerea de droguri pentru consum propriu fără drept, faptă prevăzută de art. 4 din Legea nr. 143/2000 şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, faptă prevăzută de art. 342 din Codul Penal.
 
Precizăm ca persoana în cauză, în cursul serii de 30 iulie a.c., a fost implicată într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Aceasta a fost condusă la o unitate medicală unde i-au fost prelevate probe de sânge şi urina, iar din rezultatele preliminare, testul a fost pozitiv pentru consumul unor substanţe interzise. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevăzută de art. 336 din Codul Penal. 
 
În aceasta dimineaţa, 2 august, în urma unei acţiuni a poliţiştilor, persoana respectivă a fost prinsă, aflându-se în custodia noastră pentru a se efectua activităţi  procedurale în cauză.
 
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea activităţii infracţionale şi dispunerea măsurilor prevăzute de lege”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.
Bărbatul este un cunoscut al Poliţiei. El a mai fost ridicat dintr-o sală de fitness după ce, în aprilie, în timpul protestelor anti-restricţii, a adresat ameninţări la adresa jandarmilor.
S-a filmat când arunca petarde în stradă, în timpul protestelor. „Diseară vă luam, bă! Un echipaj, mă, ai adus pentru noi? Ai luat-o razna? Îl urcăm pe masa de tenis”.
Mesajele au curs zilele trecute pe pagina sa de Facebook:
„Încălzirea diniantea furtunii, vă răsturnăm grav!”
„Diseară pregaătim incendiarele, veniţi cu masca pusă să facem ravagii totale”
„Noi diseară nu plecăm acasă, până nu mutilăm un jandarm în masă”
„O facem mai ceva ca în 89 suntem pregătiţi pentru orice ne-am făcut bagajele pentru 24 ore eventual 29 zile voi jandarmeria sunteţi mă pregătiţi pentru NOI????”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here