Un nou scandal în Poliția Română: Caz de sadism la Sibiu, unde un polițist este acuzat de tortură. Acesta a obligat un tânăr să bea 51 de pahare de apă

Noi acuzaţii de tortură în Poliţia Română. După cazul şocant al agenţilor de la secţia 16 din Capitală, încă un poliţist, din Sibiu de această dată, este cercetat pentru că l-ar fi supus unor tratamente degradante pe un tânăr, care a și ajuns în spital. Deși pe numele agentului sunt peste 20 de acuzaţii, el este liber şi merge în continuare la serviciu, transmite Digi24.

Este vorba despre un polițist din județul Sibiu, care are 21 de capete de acuzare, nici nu știu dacă are egal în rândul colegilor săi, pentru că am mai auzit de polițiști acuzați. În cazul acestuia, acuzațiile sunt foarte multe – tortură, privare de libertate, șantaj, furt, purtare abuzivă, luare de mită, exercitarea unor fapte fără a avea dreptul, uzurpare de funcții.

Povestea este foarte extinsă, se pare că polițistul din 2019 a început să facă tot felul de infracțiuni, spun procurorii care îl cercetează. Cele mai grave fapte sunt cele de tortură. Ar fi vorba despre un bărbat care a fost prins într-o pădure și despre care polițistul credea că este la furat de lemn. Bărbatul respectiv avea o situație precară, spunea că a mers în pădure doar să adune niște lemne uscate să facă focul acasă. Polițistul l-a bătut acolo, în pădure, spun procurorii. Apoi, l-ar fi băgat în portbagajul mașinii și l-a dus la secție.

Mai departe, l-a obligat pe acel tânăr să bea 51 de pahare de apă. I-a spus „dacă le bei, nu te mai bat”. Bărbatul i-a spus că nici n-a mâncat nimic, „nu pot să beau 50 de pahare de apă”. Aici, teroarea a continuat, pentru că până la urmă a băut acele pahare de apă.

Bărbatul a avut lovituri care l-au ținut 8 zile în spital.

Articolul integral – AICI.

1 COMENTARIU

  1. Dle Presedinte , reforma cea mai urgenta e desfiintarea militiei !!…dupa 31 de ani inca militia exista in rumania…!!!..desfiintarea structurilor centrale ,judetene….un prim pas…este cel mai mare grup mafiot din tara…verificarea averilor militienilor,…arestarea pe loc a sefilor corupti..fara judecata …!!!..astia au depus un juramant ,l-au incalcat executarea..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here