Unul dintre tinerii care au murit în accidentul de la Medgidia a intrat în direct pe Facebook cu câteva secunde înainte de tragedie

Doi tineri de 22 de ani şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier produs în localitatea Medgidia, judeţul Constanţa, iar chiar înainte de impact, unul dintre ei a transmis câteva imagini, în direct, pe Facebook.

Ibram Relu şi Serhan Reis, ambii în vârstă de 22 de ani, au murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-un accident rutier produs pe bulevardul Independenţei din oraşul Medgidia, potrivit Adevărul.

La ora 3.00, salvatorii au fost anunţaţi de producerea accidentului. La faţa locului, echipajele SMURD şi SAJ – serviciul de Ambulanţă Judeţean au găsit două victime încarcerate. După scoaterea lor din maşina contorsionată în jurul unui copac, medicii au constatat decesul.

Conform primelor informaţii, accidentul s-a produs pe fondul vitezei excesive. Şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă, unde a intrat în coliziune cu mai mulţi copaci.

La volan se afla Ibram (căsătorit, tată a doi copii), iar pasager era Serhan. Acesta din urmă a intrat în direct pe Facebook în timp ce şoferul conducea cu mare viteză prin oraş.

„Las-o mai uşor…mă omori”, spune pasagerul, care îl asigură pe şofer că „ştie ce poate maşina” şi că nu este cazul ca acesta să şi demonstreze. Sunt ultimele imagini cu tânărul în viaţă.

Conform martorilor, în momentul impactului, maşina circula cu o viteză de 150 de km/h.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here