Valerie Cioloș, soția liderului USR-PLUS, s-a plâns, într-un mesaj pe Facebook, că este discriminată din cauză că nu s-a vaccinat și trebuie să stea în carantină, la întoarcerea din Franța, țară pusă de CNSU pe lista roșie. Valerie Cioloș a avut COVID-19 în urmă cu trei luni și consideră că are suficienți  anticorpi încât să nu transmită virusul. „Dacă eram vaccinată, nu eram pusă în carantină”, a scris aceasta, potrivit Digi24.

Într-un alt mesaj, aceasta îi anunță pe cei care s-au înscris la cursul său de mindfulness că îl va ține online deoarece i-a fost „impusă” carantina.

Surpriză la aeroportul din București. Vin din Franța unde am plecat o săptămână să-mi vad parinții. Nu fusesem de 10 luni. Am tot cântărit înainte de a pleca. M-am informat (mi-a luat o jumătate de zi…): să nu fac rău nimănui, să pot respecta regulile, să îmi pot ține cursul MBSR în sală la întoarcere.

*Când am plecat, Franța era pe lista “galbenă”. A trecut în “roșu”- așa, de la o zi la alta. Ghinion!

*La întoarcere am aflat că sunt obligată să intru în carantină. Ok.

*Dar am făcut Covid acum mai puțin de 3 luni deci în mod normal sunt imunizată. Nu contează. Tot în carantină trebuie să stau.

*Dacă eram vaccinată, nu eram pusă în carantină cu toate că tot de anticorpi și imunizare vorbim și la cei vaccinați și la cei care au făcut boala. Oups!!!

Stai! Asta oare nu este discriminare?

Care e diferența între o imunizare naturală facută cu boala și o imunizare indusă? Întreb. Pe bune”, scrie Valerie Cioloș.

2. -imagine fara descriere- (ciolos_60028400.jpg)

Măsura carantinei nu i se aplică, însă, și lui Dacian Cioloș. Potrivit regulilor impuse de Guvern, printre cei scutiți de măsura carantinei obligatorii la întoarcerea dintr-o țară cu risc epidemiologic se numără și membri ai Parlamentului European.

Valerie Cioloș și Dacian Cioloș au avut ambii COVID-19. În 2020, într-o dezbatere la Digi 24, Dacian Cioloș a spus că nu se vaccinează până nu va avea „toate informațiile pertinente”.

„Voi lua decizia după ce toate informațiile pertinente vor fi prezentate de oameni competenți legat de vaccinurile apărute, de efecte adverse, ca să nu alimentăm teorii ale conspirației”, spunea acesta.

El nu s-a vaccinat până în prezent.

1 COMENTARIU

  1. „Discriminata”lui Ciolos nu stie ca cei care au facut boala pot fi imuni pe jumatate caci daca nu s-au vaccinat se pot reinfecta,venind dintr-o tara cu covidioti muuuult mai numerosi ca la noi,ce nu respecta regulile impuse de guvern???Se pare ca nu ..de unde nu e,nici Dumnezeu nu cere…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here