Victoraș Micula a stârnit critici aprinse în presa franceză după ce și-a spălat pneurile maşinii  – un Lamborghini Urus – cu şampanie „Moët & Chandon”, scrie adevarul.ro.

Jurnaliştii francezi de la ohmymag.com au comentat dur „aroganţa” lui Victoraş Micula:

„În timp ce milioane de oameni din întreaga lume suferă de foame, unii îşi expun bogăţia făcând lucruri foarte şocante. Este cazul acestui om, Victor Micula, fiul unui om de afaceri român al cărui imperiu se ridică la aproape 210 milioane de dolari”. Francezii au remarcat că Micula „e foarte activ pe reţelele sociale, distribuind zilnic fotografii şi videoclipuri cu „bling-bling-ul” său spre deliciul abonaţilor săi. Doar acum a mers prea departe …”

Un videoclip care uimeşte

Jurnaliştii au remarcat că Micula, influenţat de contul „Rich Kids of Instagram” s-a gândit să-şi expună averea pe web.

Ultima sa postare a generat multe comentarii, pentru că îl vedem curăţând roţile maşinii sale sport, un SUV Lamborghini Urus, cu şampanie şi atenţie, nu orice şampanie, ci faimoasa şampanie Moët & Chandon! În videoclipul său, îl auzim spunând: „Eram curios care şampanie va curăţa cel mai bine anvelopele de pe Lamborghini. De asemenea, nu uitaţi masca de protecţie. Va fi utilă.” În articol se mai arată că Micula a mai deschis o a doua sticlă de şampanie, numită „Cristal”.

VIDEO AICI 

1 COMENTARIU

  1. Grigore,daca tu pe acest pitecantropussalvahe il numesti „om”inseamna ca ti-ai pierdut uzul ratiunii,puteai sa-l numesti oricum,numai om,nu.Daca ai respect pentru cititorii tai,nu ne mai da stiri cu astfel de cocalari,pentru ca nu faci altceva,decat sa le faci reclama.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here