VIDEO | Bărbat mort, după ce polițiștii au tras în mașina sa. Acesta a încercat să intre cu automobilul în echipajele de poliție

Un bărbat a fost împușcat de polițiști, după ce mai multe echipaje l-au urmărit în trafic și au încercat să îl oprească. Acesta a vrut să intre cu mașina în echipajele de poliție, care au tras spre mașină, după mai multe focuri de avertisment. 

Potrivit presei locale, bărbatul, în vârstă de 37 de ani, a murit, transmite Digi24.

În timpul urmăririi, bărbatul care se afla la volanul unei Mazda cu numere străine, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un șanț de pe partea stângă a drumului. Asta după ce maşina a derapat aproximativ 30-40 de metri.

Martorii spun că ulterior poliţiştii au ieşit din maşini şi au tras câteva focuri de armă spre autoturismul pe care l-au urmărit, potrivit Monitorul de Botoșani.

ATENȚIE, IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL:

Potrivit unui comunicat al poliției, bărbatul, despre care se presupune că era sub influența băuturilor alcoolice, nu a oprit la somația polițiștilor.

„Trei echipaje de poliție aflate în teren, pe raza orașului Flămânzi (județul Botoșani), au încercat interceptarea autoturismului în trafic, însă conducătorul auto a intenționat să intre în coliziume cu autospecialele, impactul fiind evitat în ultima clipă de către polițiști.

S-a procedat la urmărirea acestuia, fiind executate focuri de avertisment în plan vertical și ulterior înspre pneurile autoturismului.

Ca urmare a executării focurilor de armă, conducătorul auto a fost rănit, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă intrând într-un șanț, de marginea drumului”, transmite Inspectoratul Județean de Poliție.

Ulterior poliţiştii au solicitat ajutorul cadrelor medicale care s-au deplasat la faţa locului. Bărbatul a fost resuscitat, însă, din nefericire nu a mai putut fi salvat acesta pierzându-şi viaţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here