Sursa: Pexels

Poliţia Animalelor l-a identificat pe căruţaşul care a fost înregistrat, joi, pe un drum din localitatea buzoiană Vadu Paşii, în timp ce maltratează un câine. Individul este un alcoolist foarte periculos, spun cei care au recunoscut personajul din clipul postat pe Facebook, scrie adevarul.ro.

 Animalul, care este legat de atelajul aflat în mers, păşeşte doar cu picioarele din spate, fiind atârnat parţial într-un laţ. Nu se ştie cât durează drumul chinuitor al căţelului.
După ce observă că scena atrage atenţia şoferilor din trafic, proprietarul câinelui opreşte, apoi apucă animalul cu furie şi-l trânteşte în căruţă, după care îl loveşte cu pumnul în cap.
Toată scena are loc de faţă cu o femeie, aflată în dreapta căruţaşului, care pare la fel de insensibilă. Postarea care dezvăluie scena cu puternic impact emoţional a stârnit reacţii dintre cele mai vehemente.
Ruxanda Busuioc ”Acest om nu vorbeşte cu niciun vecin şi este un alcoolist foarte periculos, dar nimeni nu intervine”, scrie Ruxanda.
”Acest individ ar trebui identificat şi pedepsit conform legii. Poliţia animalelor 113 şi poliţia să ia măsuri. Oare mai trăieşte bietul căţel?”, scrie altcineva.
Poliţia Animalelor Buzău s-a autosesizat în cursul zilei şi a pornit în căutarea individului surprins în timp ce-şi maltratează câinele.
El a fost identificat în satul Scurteşti, Vadu Paşii, şi urmează să dea explicaţii pentru fapta sa. Potrivit unor surse, câinele este în stare bună. Despre cercetările declanşate, Poliţia Animalelor va oferi vineri mai multe precizări.
IMAGINI CU IMPACT EMOŢIONAL:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here