Câțiva români din Marea Britanie au dat un mic „spectacol” în Londra, după ce au scos din portbagajul unei mașini un porc proaspăt tăiat, cu care au traversat apoi pe o stradă aglomerată din oraș. Momentul a fost filmat și publicat pe rețelele de socializare, scrie Ziarul Adevărul.

În videoclipul postat în mediul online, se vede cum câțiva bărbați scot animalul înjunghiat din portbagajul mașinii, după care, unul dintre ei îl ridică în spate și traversează strada cu el, sub privirile mai multor oameni.

„Hai, băieții cu porcul!”, strigă o femeie care îi însoțea pe protagoniștii filmării, amuzându-se copios de cele întâmplate. De asemenea, pe fundal se aude și râsul unui copil care a luat parte la scenă.

Imaginile au fost filmate în data de 12 decembrie, iar după ce au fost postate de mai multe rețele de socializare, au devenit virale.

Nu este pentru prima dată când cetăţeni români se dau în spectacol pe străzile din Marea Britanie. În luna iulie, câțiva români s-au bătut ca în filme pe o stradă din orașul Sheffield. Încăierarea a putut fi domolită abia după câteva ore de luptătorii de la forţele speciale.


2 COMENTARII

  1. Nu vă supărați atunci când va fac toți țigani..!!!..nu ne mai putem căca de știrile cu pușcăriașul din Pipera,cu faiantorul din Constanța,cu femeia maimuță ,….ce dracu’ țara asta a încăput pe mâna țiganilor albanezi,??..,nu vă e rușine nenorociților….

    • Nu sunt tigani albanezi, trebuie sa ni-i asumam: sunt tigani din Rominica…sadea! Democratie prost inteleasa, discriminare pozitiva profund daunatoare.. si asta-i rezultatul! Plus Petre Roman, care i-a facut din tigani „romi”…Ceausescu gestiona mult mai bine problema tiganilor in Romania, nu aveau drepturi mai multe dar nici mai putie decat romanii, erau OBLIGATI (chiar prin forta) sa respecte legea la fel ca toti romanii, azi…vai mama ei de democratie si coruptie cat cuprinde! Oricum, cu tiganul, musai trebuie sa vorbesti tiganeste, daca incerci pe frantuzeste n-ai nici-o sansa, iar romana doar se prefac ca o inteleg si o interpreteaza in baza „interloapa”…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here