Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Ion Iliescu a împlinit miercuri vârsta de 91 de ani. Retras de la o vreme din viața publică, Iliescu a declarat că s-a vaccinat împotriva virusului SARS-COV-2, menționând totodată că se simte bine. Fostul preşedinte al României și fost lider al PSD a comentat apoi relaţia sa cu actuala conducere a PSD şi a afirmat că urmărește cu interes politica zilelor noastre.

M-am vaccinat şi mă simt bine. Nici măcar nu am resimţit ceva după vaccinare. Pentru vârsta pe care o am mă simt bine”, a declarat Ion Iliescu într-o intervenţie pentru Realitatea plus.  

Fostul lider PSD a adăugat apoi că urmăreşte „cu interes” ce se întâmplă în PSD, adăugând că, „din păcate”, nu are o prezenţă în actuala conducere.  

Urmăresc cu interes, cu atenţie, mi-aş dori mai mult. Din păcate nu sunt prezent în activitatea conducerii de partid. Urmăresc doar ce se scrie în presă. N-am o relaţie nemijlocită cu conducerea şi n-aş vrea să fac niciun fel de impresie”, a adăugat fostul preşedinte.  

Întrebat dacă Liviu Dragnea ar putea reveni în politică după ce iese din închisoare, Ion Iliescu a fost evaziv.  

E greu de spus. El e primul care trebuie să judece lucrurile”, a precizat acesta.  

Fostul lider PSD a comparat viaţa politică de acum cu cea din trecut.  

Viaţa politică era mai plină, mai de substanţă. Îmi amintesc de exemplu prima dezbatere a candidaţilor la preşedinţia ţării. Cu Radu Câmpeanu şi Ion Raţiu. Eu chiar am recitit recent cu plăcere dezbaterea aceea. Eu m-am bazat şi pe respect reciproc, fiecare cu opiniile proprii, dar având relaţii civilizate şi raporturi umane normale”, a cochis Ion Iliescu, scrie adevarul.ro.   

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here