Mașina electrică Dacia Spring a ajuns deja pe străzile din România. Comercializată sub marca românească, Spring este fabricată exclusiv în China. În primele zile de la lansare au fost înregistrate peste 4.000 de comenzi , dar numai 700 s-ar putea livra în acest an, informează Digi24. Comenzile din primele două zile au atins un nivel similar cu vânzările maşinilor electrice din 2019 și 2020.

Modelul va fi comercializat în România la preţuri cuprinse între 16.800 şi 18.100 de euro și are are o autonomie de 230 de kilometri conform ciclului WLTP şi de 305 kilometri conform ciclului WLTP City, care cuprinde doar partea urbană a ciclului omologat, scrie Agerpres.

Dacia Spring beneficiază, în serie, de numeroase echipamente de siguranţă, printre care: limitator de viteză, ABS, ESP, repartitor electronic al forţei de frânare, şase airbag-uri, apel de urgenţă (buton SOS), aprindere automată a farurilor şi frânare automată de urgenţă.

Modelul este disponibil, încă de la lansare, în trei culori – Kaoline White, Cenote Blue şi Lightning Silver, la care se va adăuga, ulterior, o a patra opţiune – Goji Red.

Garanţia oferită este de trei ani sau 100.000 de kilometri pentru vehicul şi de opt ani sau 120.000 de kilometri pentru bateria electrică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here